Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:50 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Primăria Mangalia a câştigat procesul împotriva unei staţii de betoane din centrul oraşului

ro

24 Sep, 2013 22:25 1497 Marime text
După mai bine de un an, Primăria Mangalia a câştigat procesul prin care solicita instanţei evacuarea staţiei de betoane aflată pe un teren din zona centrală a oraşului.
 
„După lungi lupte, acestă staţie de betoane din centrul oraşului a fost desfiinţată. Există o hotărâre definitivă şi irevocabilă a instanţei superioare şi asta mă bucură foarte tare pentru că, atunci când am ajuns la Primărie, am spus că este o prioritate pentru Mangalia ca această staţie de betoane, care crea foarte multe neplăceri oamenilor din zona respectivă, să fie desfiinţată.” a declarat Cristian Radu, primar Mangalia.
 
Locuitorii Mangaliei vor putea în curând să se bucure de plimbări în aer liber într-un nou parc ce va fi amenajat în locul staţiei de betoane.
 
„Îi asigur pe locuitorii oraşului Mangalia că acolo nu se va mai construi nimic ci va funcţiona un parc. Îmi doresc foarte multe spaţii verzi în Mangalia, foarte multe parcuri pentru că, copiii din Mangalia nu prea au unde să se joace.” a spus Cristian Radu, primar Mangalia.
 
Reamintim că Primăria Mangalia desfăşoară acţiuni şi pentru retrocedarea Parcului Diana, astfel încât locuitorii oraşului să îl poată folosi în continuare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii