Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Prima zi de școală, la Ovidiu

ro

15 Sep, 2014 19:34 1674 Marime text
 
Clopoțelul a sunat și la Ovidiu! Sute de elevi au pășit cu emoție, dar și cu entuziasm pragul unui nou an școlar. Fie că vorbim despre clasa pregătitoare sau despre ultimul an de liceu, pentru fiecare dintre ei începe o nouă etapă a vieții academice. Alături le-au fost, ca în fiecare an, la deschidere, părinții, apropiații dar și edilul George Scupra, care a făcut tot posibilul pentru a le oferi copiilor oportunitatea unei educații solide. Cu uniformele apretate, codițele perfect împletite și ghiozdanele preferate la purtător, elevii au pășit cu dreptul pragul noului an școlar.

Emoțiile cele mai mari le-au avut părinții și bunicii, mai ales cînd vine vorba despre micuții de la clasa pregătitoare. Pentru ceilalți și revederea cu colegii de clasă a fost un moment mult așteptat, mai ales că au avut și ce povesti din cele trei luni de vacanță. Ceremonia de deschidere a noului an școlar i-a adunat pe toți în fața școlii, unde primarul orașului Ovidiu i-a privit pe elevi, de la mic la mare, cu mîndrie.

„Tot timpul am fost aproape de ei. Cred că merită mai mult. Toate școlile noastre au toaletă în interior. Peste tot există bănci, catedră, tablă nouă. Am pus parchet în câteva clase. Toată activitatea de curățenie și igienizare a fost realizată cu sprijinul administrației publice locale”, ne-a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Investițiile în segmentul de educație sunt menite să-i impulsioneze atît pe elevi, cât și pe cadrele didactice să aibă parte de rezultate bune la învățătură, ca pe viitor, tinerii să-și reprezintăe cu mîndrie orașul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii