Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Pregătiri pentru Buna Vestire

ro

24 Mar, 2014 14:19 2873 Marime text
Zi importantă pentru credincioși. Moaștele Sfinților Epictet, Astion şi Pantelimon vor fi aduse la Năvodari de la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa. Înaltpreasfinția Sa Teodosie va sosi astăzi la Năvodari pentru a oficia, începând cu ora 18.00, slujba Vecerniei la Biserica Buna Vestire din Năvodari.
“Este ziua în care umanitatea a primit cea mai frumoasă veste și anume venirea Mântuitorului nostru Isus Hristos în lume. Această veste a fost adusă de Arhanghelul Gavril și a fost dată celei care avea să devină maica Domnului, Fecioara Maria. Buna Vestire este unul dintre cele mai mari evenimente și una dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății.” a spus Andrei Salomia, preot paroh la Biserica “Buna Vestire” Năvodari.
Credincioşii prezenţi vor putea cinsti moaştele Sfinţilor Epictet, Astion şi Pantelimon, aduse de la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa. Apoi se va pleca în procesiune pe următorul traseu: Biserica Buna Vestire - centru - Primărie - Biserica Buna Vestire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii