Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Plusul de experiență

ro

06 Sep, 2014 14:57 1663 Marime text
Săgeata Năvodari și-a respectat postura de favorită și a câștigat cu scorul de 1-0 meciul disputat, în deplasare, la CS Balotești în runda secundă din Liga a II-a la fotbal. Dobrogenii și-au valorificat plusul de valoare și de experiență și au reușit să țină în frâu entuziasmul gazdelor, aflate la primul meci pe teren propriu, în eșalonul doi.

Singurul gol al meciului, o reușită de trei puncte, i-a aparținut lui Guerra. Acesta a speculat cu inteligență o gafă a apărătorilor ilfoveni și a marcat, al doilea gol al său în acest sezon.

Antrenorul Cătălin Anghel a trimis în teren următoarea formulă de echipă. Albuț - Cîrjă, Pătrașcu, Damian, Bruno - Stana, Muzac - Ganea, Vezan, Eloy - Guerra. După consumarea a două etape, Săgeata Năvodari și Academica Argeș sunt singurele echipe cu maximum de puncte, 6.

În runda următoare, Săgeata va juca, la Năvodari, cu Unirea Slobozia, sâmbătă 13 septembrie, de la ora 11.00. Până atunci, marți 9 septembrie, la ora 19.00 este programat meciul de Cupa României, Farul Constanța - Săgeata Năvodari, pe stadionul Farul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii