Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Partidul “Inițiativa România Liberală” a fost inaugurat la Constanța

ro

11 Oct, 2013 23:17 2205 Marime text
Alianța pentru Dreptate și Adevăr, la nivel județean, are de astăzi un nou partizan. Inițiativa România Liberală şi-a început activitatea la Constanţa în prezența unor foști membri PNL. Vlad Moisescu, Andrei Chiliman sau Diana Tusa, au ținut să promoveze valorile și politicile liberalismului clasic-conservator.
“Hai să fim realiști. Trebuie schimbat radical modul de abordare în diferite domenii, că e vorba de învățământ, că e vorba de sănătate, de fiscalitate. Vrem să facem din România o țară care să-i ajungă pe bogații Europei.“ a declarat Andrei Chiliman, liderul Consiliului Consultativ IRL.
Președintele Consiliului Director IRL, Vlad Moisoiu, are o îngrijorare în ceea ce privește situația populației active direcționate către dreapta politico-economică.
“Românii de dreapta sunt cei care produc cea mai mare parte a produsului intern brut al acestei țări și primesc cel mai puțin de la statul român. Românii de dreapta au trecut, în ultimii ani, printr-o criză economică continuă.“ a afirmat Vlad Moisoiu, președintele Consiliului Director IRL.
La inaugurare s-a făcut remarcată și Maria Stavrositu care încearcă o revenire în politica constănțeană după o perioadă de pauză. Membri fondatori ai Inițiativei România Liberală spun că această platformă civică nu va deveni niciodată partid, dar vor fi făcute demersuri pentru o "unificare a Dreptei".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii