Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Optimism la debut

ro

29 Aug, 2014 12:20 1847 Marime text

Săgeata Năvodari a organizat prima conferință de presă din noul sezon. Antrenorul principal, Cătălin Anghel și jucătorul Răzvan Damian au dialogat cu jurnaliștii, înaintea primului meci. Săgeata va întâlni, sâmbătă 30 august, de la ora 11,00 ,pe stadionul Flacăra, pe ACS Berceni.
De sâmbătă 30 august, noua echipă a Săgeții Năvodari va declanșa marșul spre o nouă promovare. În preambulul meciului din etapa inaugurală, cel de pe teren propriu cu ACS Berceni, clubul dobrogean a organizat o conferință de presă. Au fost prezenți antrenorul principal Cătălin Anghel(foto) și jucătorul Răzvan Damian. Tehnicianul năvodărean a vorbit la început despre obiectivul echipei sale, care abordează sezonul cu 19 jucători noi în lot.
“Avem o echipă nouă. Avem 19 jucători noi și nu este ușor să facem o echipă omogenă, dar am reușit în această perioadă de pregătire să creăm relații de joc între toți componenții lotului. Avem un obiectiv foarte greu de realizat, însă eu personal am încredere în jucătorii mei și în tot colectivul de la Săgeata Năvodari”, a afirmat antrenorul Cătălin Anghel.
Reveritor la meciul de sâmbătă, cu Berceniul, tehnicianul este categoric.
„Ne dorim ca sâmbătă să obținem victoria și, dacă se poate, să vină și în urma unui joc bun, care să ne dea speranțe pentru viitor”, a mai spus tehnicianul Cătălin Anghel.
Venit în această vară, la Năvodari, de la Corona Brașov, fundașul central Răzvan Damian își dorește un debut fericit ,la noua sa echipă
„primul meci, primul hop este sâmbătă, împotriva unei echipe bune, experimentate. Sperăm să ne facem jocul și la sfârșitul meciului să ne bucurăm și să se bucure și publicul”, a spus Răzvan Damian, jucător Săgeata Năvodari.
Meciul Săgeata Năvodari - ACS Berceni se va disputa sâmbătă, 30 august, de la ora 11:00, pe stadionul Flacăra.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii