Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV O tragedie a avut loc pe strada Frunzelor din Constanța

ro

28 Jan, 2014 17:21 3115 Marime text
Un incendiu puternic a mistuit locuința unui bătrân, iar acesta și-a pierdut viața. Din primele cercetări se pare că focul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la o sursă de încălzire. Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineții în camera bătrânului de 68 care locuia în cartierul constănțean Coiciu. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns la fața locului urgent și au stins flăcările dar victima nu a mai avut nicio șansă la viața. Echipajele de urgență au constatat decesul.
 
“Două echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la un imobil. Din nefericire s-a găsit o persoană decedată în casă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric la un reșou aflat în priză”, a declarat Paula Anghel, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.
 
Bătrânul locuia în aceeași curte cu fiul și nora sa, dispunând de un corp separat de casă unde își petrecea singur timpul, deoarece se despărțise de soție. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează a se stabili cu exactitate cauza care a provocat decesul bătrânului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii