Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv O noapte de neuitat

ro

12 Jun, 2014 17:47 2594 Marime text
Cu lacrimi în ochi și-au luat rămas bun elevii Școlii Generale Grigore Moisil, din Năvodari, de la cei care le-au fost alături timp de opt ani. A fost o seară plină de emoție pentru tinerii absolvenți, care au profitat de fiecare moment împreună, la banchetul de final. Promoția 2014 merge mai departe, cu planuri mari de viitor, pentru a reprezenta, cu mândrie, orașul din nordul litoralului.

În ultima seară petrecută împreună, emoțiile au fost de nestăpânit în rândul elevilor și al profesorilor care și-au luat rămas bun de la absolvenții promoției 2014.

„Copiii din această sală sunt foarte frumoși, sunt copiii noștri de opt ani de zile, ne mândrim cu ei. Le doresc mult succes în viață și să ajungă ce doresc ei”, le-a spus absolvenților, Ligia Mangri, director al Școlii Gimnaziale Grigore Moisil din Năvodari.
„După un an de muncă, ei se distrează alături de noi. Le doresc mult succes în viață și rezultate bune la liceu”, ne-a declarat Dorin Coman, diriginte.

Tinerii absolvenți s-au despărțit cu greu de colegi, dar și de profesorii care le-au fost alături timp de opt ani. Cu toate acestea, bucuria absolvirii și dorința unui viitor de succes au alinat durerea despărțirii.
„Mă simt foarte bine alături de colegii mei și domnii profesori, pentru că este o seară specială deoarece sărbătorim absolvirea. Doresc să intru la Liceul Teoretic Decebal, iar în viitor să ajung un avocat de succes”, ne-a spus Bianca Gurgu, absolventă.

La petrecere au fost prezenți și foști absolvenți ai școlii Grigore Moisil, care și-au amintit cu nostalgie de vremurile în care erau elevi.
„Mă simt minunat. Nu mai sunt elevă a acestei școli. Am terminat cursurile în urmă cu doi ani. Am venit în această seară aici pentru că mi-era dor de profesori și este minunat”, ne-a transmis Ștefania Mureș, fostă elevă a școlii Grigore Moisil.

Momentul cel mai așteptat al serii a fost concursul de Miss și Mister, care a scos la iveală adevărate talente, de la dans și muzică până la un dezvoltat simţ al umorului.

Regele și regina balului au furat, însă, toate privirile. Miss și Mister au impresionat juriul atât prin ținută cât și prin atitudine.

„Mă simt foarte bine. Mă bucur că am câștigat concursul de Miss. Nu mă așteptam să câștig pentru că a fost o concurență foarte strânsă”, ne-a declarat Bianca Gurgu, câștigătoarea concursului de Miss.

„Sunt mândru că am reușit să câștig concursul de Mister și îmi doresc să am succes în clasa a IX-a”, ne-a zis Andrei Ilie, câștigătorul concursului de Mister.

Totul a fost organizat de Primăria orașului Năvodari, în semn de prețuire pentru tinerii care vor duce numele orașului mai departe.

„Copiii sunt frumoși și inteligenți. Au trecut prin probe hazlii, dar absolvenții școlii sunt copii deștepți și cred că se vor descurca în viață.”, ne-a spus Vasile Morruzi, consilier local Primăria Năvodari, membru în juriul care a desemnat Miss și Mister la banchetul de absolvire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii