Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv O bătrână şi-a găsit sfârşitul, după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia împreună cu fiul său

ro

15 Oct, 2013 22:57 2177 Marime text
Locatarii unui bloc aflat pe strada Crizantemelor au rămas înmărmuriţi în clipa în care şi-au văzut vecina în vârstă de 74 de ani fără suflare. Femeia locuia în casă cu fiul său de 51 de ani. Ipoteza şocantă oferită de vecini este că femeia a fost aruncată de la etaj chiar de propriul fiu, mai ales că certurile şi bătăile aplicate bătrânei deveniseră o rutină.
 
Fiul femeii decedate s-a declarat nevinovat în faţa oamenilor legii şi susţine că aceasta ar fi mers singura la fereastra de pe care s-a aruncat.
 
“ Am avut o ceartă, am venit și ea a vrut să plece din casă. I-am spus - Mamă unde pleci, stai acasă. Apoi s-a dus în balcon, cred că a vrut să se arunce.“ a spus fiul victimei, Dumitru Dragomir.
 
Fata bătrânei decedate sosită într-un suflet la faţa locului abia şi-a putut stăpâni lacrimile. Ea a aprins câteva lumânări lângă mama sa care zăcea fără suflare.
Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul. De asemenea, procurorul cazului a precizat că se vor face cercetări şi în legătură cu declaraţiile vecinilor. Poliţiştii Secţiei 1 nu sunt străini de certurile dintre cei doi, aceştia fiind solicitaţi să intervină de câteva ori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii