Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Moarte învăluită în mister

ro

12 Nov, 2013 14:19 2240 Marime text
Multe semne de întrebare învăluie decesul unei bătrâne de 90 de ani! Internată la Spitalul Clinic Județean Constanța de o lună de zile după ce a căzut lovindu-se la cap  la un azil de bătrâni din Tuzla, vârstnica a încetat din viață. Oamenii legii au demarat o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentarea dar și pentru a verifica dacă azilul în care era cazată batrâna îndeplinea toate condiţiile legale.
După o lună de agonie la Spitalul Clinic Județean Constanța o bătrână în vârstă de 90 de ani a încetat din viață. În urmă cu mai bine de o lună de zile aceasta a căzut și s-a lovit la cap la azilul de bătrâni din Tuzla unde era internată. În urmă cu câteva zile femeia a decedat ca urmare a traumatismului suferit.
“Cercetările continuă, fiind sesizate şi celelalte instituţii abilitate în vederea verificării legalităţii funcţionării unităţii respective, urmând a fi luate măsuri legale în consecinţă.”, a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanța.
Oamenii legii desfășoară o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii