Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Legalizarea prostituției, argumente pro și contra dezbătute "În Arenă"

ro

10 Nov, 2014 11:54 1923 Marime text
Legalizarea prostituției este un subiect care a ridicat numeroase controverse în rândul societății civile din România. Potrivit noului Cod penal care a intrat în vigoare la 1 februarie 2014, prostituția nu mai este considerată o infracțiune. Cu toate acestea, cei care au lucrat la elaborarea Noului Cod Penal nu au vrut nici în ruptul capului să legalizeze cea mai veche meserie din lume. O mare parte din politiceni au susținut ideea, însă ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, consideră că legalizarea prostitutiei s-ar putea aduce mai mulți bani la bugetul de stat.
Pentru a afla argumentele care sunt pro și contra legalizării prostituției, vă invităm să urmăriți ediția din această seară a emisiunii ,,În Arenă,, moderată de Lavinia Siclitaru. Subiectele vor fi dezbătute alături de părintele Eugen Tănăsescu și analistul politic Mihai Petre.
Telespectatorii pot interveni în direct, la numărul de telefon 0241 760 207, cu tarif normal, pentru a-şi exprima opiniile pe marginea temei dezbătute sau pentru a adresa întrebări invitaţilor.
Emisiunea „În Arenă” poate fi vizionată numai la postul Litoral TV, începând cu ora 18.20.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii