Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv La mulți ani „Grigore Moisil”! (galerie foto)

ro

12 Jun, 2014 20:09 2395 Marime text
Sala Casei de Cultură din Năvodari a fost arhiplină la cea de-a 11-a ediție a Zilei Școlii 1Grigore Moisil” din localitate. Elevii școlii Eco au reușit printr-un spectacol să transmită celor prezenți diferite emoții. În schimb, au fost răsplătiți cu ropote de aplauze.

„Avem o festivitate de deschidere cu foarte multe numere, după care vom pleca la școală unde vom avea activități și concursuri dedicate acestei zile frumoase pentru noi, în care sunt agrenați aproape toți copiii din școală”, a spus Ligia Mangri, director la Școala „Grigore Moisil” Năvodari.

În cadrul evenimentului, elevii care au obținut rezultate excepționale la concursurile și olimpiadele școlare au fost premiați cu ajutorul Consiliului Local și al Primăriei Năvodari.

„La  mulți ani Grigore Moisil. Este ziua unei școli deosebite pentru noi cei din  Primărie, este o școală ECO. Suntem alături nu numai de școala Grigore Moisil, dar și de celelalte școli din Năvodari, nu numai administrativ, dar și sufletește. Fiind 12 iunie, vreau să le urez vacanță plăcută tuturor copiilor din Năvodari”, a afirmat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

Şcoala numărul 2 „Grigore Moisil” din Năvodari împlineşte 31 de ani de activitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii