Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:30 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Înfrățire de Ziua Limbii Române

ro

01 Sep, 2014 16:58 1075 Marime text
Primarul Gheorghe Grameni a promis omologului său din comuna moldovenească faptul că în vara viitoare îl va susține și va face tot posibilul ca 20 de copii cu situație financiară precară să ajungă în tabără, la mare.

Edilul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni a semnat un protocol de colaborare cu primarul localității Badicul Moldovenesc, Lucian Tabac. Cele două localități devin astfel înfrățite. Primarul constănţean speră ca schimbul de experiență care va avea loc să fie unul benefic pentru ambele părți.

“A fost un eveniment pe care l-am pregătit din timp. Delegația din Republica Moldova a vizitat tot teritoriul comunei Mihai Viteazu și urmează ca noi să efectuăm o vizită în localitatea badicul Moldovenesc. Pe parcurs, dorim să facem schimburi culturale și, eventual, să realizăm, în parteneriat, proiecte cu finanțare europeană”, ne-a declarat Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu.

Mai mult decât atât, primarul din Mihai Viteazu întinde o mână de ajutor copiilor din Badicul Moldovenesc și va încerca să sprijine sosirea în tabără, la mare, a douăzeci de școlari moldoveni care reprezintă cazuri sociale. Tot în cadrul acordului semnat, se va încerca realizarea unor colaborări între asociații artistice, ansambluri, dar și organizații culturale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii