Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Începutul primăverii vine cu o serie de surprize pentru doamne și domnișoare!

ro

28 Feb, 2014 21:23 2023 Marime text
Centrele SPA și saloanele de înfrumusețarea le propun clientelor pachete promoționale pentru a fi în formă maximă, mai ales că petrecerile din această perioadă nu trebuie ratate de reprezentantele sexului frumos. De la restaurante de lux și până show-uri incendiare de streaptease la club, femeile sunt răsfățatele lunii martie!
Odata cu venirea primaverii au apărut și oferte pentru perioada 1-8 Martie. Agenții economici le propun doamnelor și domnișoarelor venite pe litoral în această perioadă pachete promoționale.

“Agențiile de turism și hotelurile au pregătit pentru această perioadă pachete pentru o noapte sau două, care include atât petrecerea de 1 Martie, cât și diverse evenimente și s-au pregătit cu evenimente speciale. Este vorba de invitarea unor trupe de dansatori, este vorba de actori care susțin diverse piese de teatru și bineînțeles cântăreți, muzică, MC, care ajută doamnele să se simtă bine și fac din seara de 1 Martie sau de 8 Martie, o seară de neuitat”, a declarat Cristian Barhalescu, manager Agenție de Turism.

Cele care preferă o zi de răsfăț la SPA, o sesiune de bronz sau o cină extravagantă pot opta pentru un tratament preferențial, în cadrul unui hotel de lux din Mamaia.
“Avem o ofertă care a mers foarte bine, am lansat-o de o lună și jumătate, a produs 160 de pachete până acum. Este vorba de trei zile de cazare, două nopți cu micul dejun inclus, o cină specială pe data de 8 Martie, o cină pe care noi am consacrat-o, pentru că vorbim de o petrecere foarte bine gustată de doamne cu acel premiu special Celebrating Woman, adică celebrarea femeii anul acesta pentru 2014, petrecere în care se va desemna Queen, Regina anului 2013, printr-un vot pe site-ul nostru”, a declarat Anca Nedea, managerul unui hotel de 4 stele.

Doamnele și domnișoarele fermecate de spiritul boem pot alege dintr-o paletă largă de concerte sau spectacole, găzduite de localurile și teatrele din Constanța, iar cele mai îndrăznețe dintre ele sunt invitate să-și petreacă Ziua Femeii în compania unor bărbați cel puțin incitanți, la un show incendiar de streaptease.
“Prețul ar fi de 69 de lei, include aperitic, felul principal, iar ca desert un show de streaptease masculin”, a declarat Simona Stoenciu, manager Pub.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii