Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Începe Festivalul Antic Tomis

ro

26 Aug, 2014 22:38 2296 Marime text
Timp de trei zile, istoria prinde viaţă la Constanța. Participanții vor pune în scenă bătălia strămoșilor noștri în cadrul Festivalului Antic Tomis. Peste 20 de mii de turiști din toate colțurile țării sunt așteptați să participe la spectacolul ce va debuta cu o paradă militară. Cea de-a treia ediție a Festivalului Antic Tomis debutează pe 29 august și se desfășoară cu participarea asociațiilor de reconstituire istorică din România.

“Am ajuns la a treia ediție. Așteptăm peste 20.000 de vizitatori. Avem ateliere de reconstituire istorică, teatru antic, parade militare și reconstituiri ale bătăliilor antice.” a declarat Corina Martin, președinte Asociația Litoral-Delta Dunării.

“În cadrul festivalului vom reconstitui una dintre celebrele bătălii ale Dobrogei, respective bătălia de la Adamclisi.” a precizat Cătălin Gocan, vicepreședinte Terra Dacia Aterna .

Festivalul Antic Tomis reunește voluntari din toată țara și chiar din afara granițelor țării. Spectacolul va începe vineri, se va încheia duminică și va fi organizat în parcul Tăbăcărie din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii