Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Încă 300 de năvodăreni norocoși

ro

03 Mar, 2014 21:10 2142 Marime text
O nouă ediție a tombolei “Ideea mea, norocul tău’’, a făcut fericiți încă 300 de locuitori abonați la Termica Năvodari. Aceştia vor fi scutiţi de plata facturii pentru agentul termic.
 

Tombola „Ideea mea, norocul tău”, iniţiată de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a ajuns la cea de-a 26-a ediţie. Luna aceasta au participat la extragere aproximativ 9100 de tichete dar numai 300 au fost câștigătoare.
 
“În ambele urne sunt 9700 de abonați și în fiecare lună se extrag 300 de câștigători. Cei care vor beneficia de program trebuie să fie cu plata întreținerii la zi.” a declarat Vasile Moruzi, consilier local Năvodari.
 
Biletele extrase dar care nu au fost valide, vor avea șanse de câștig în lunile următoare, dacă abonații își vor achita facturile la zi. La inițiativa Primăriei Năvodari, tombola „Ideea mea, norocul tău” a fost prelungită pentru alţi doi ani. Proiectul este unic la nivel naţional şi a fost înfiinţat de primarul Nicolae Matei în 2011, pentru a-i determina pe abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii