Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Extinderea rețelei de iluminat stradal, una dintre cele mai recente investiții ale Primăriei Năvodari

ro

13 Feb, 2014 20:25 2163 Marime text
Autoritățile locale au implementat, săptămâna aceasta, proiectul menit să eficientizeze traficul rutier, dar și să înfrumusețeze orașul de la malul mării pe timp de noapte, pregătindu-l pentru o destinație de vacanță, unde principalele obiective turistice, vor fi, de acum înainte mai ușor de vizitat!
Lucrările la proiectul de iluminat stradal nocturn au fost finalizate. Semnalizatoare rutiere luminoase au fost instalate pe arterele cele mai circulate din oraș pentru a scoate în evidență principalele repere stradale. Utilitatea acestora era necesară pentru ca șoferii să aibă parte de o mai bună vizibilitate pe timp de noapte.

Măsura vine și în întâmpinarea turiștilor care, de acum, vor putea găsi rapid reperele care să-i ajute să ajungă la principalele atracții turiștice pe care le oferă orașul din nordul litoralului. Potrivit aceluiași deziderat, Primăria Năvodari a demarat, încă de la începutul anului, lucrările de construcție a drumului ce leagă orașul de stațiunea Mamaia. Reabilitarea și lărgirea drumului dintre Năvodari și Constanța va avea un impact major atât pentru dezvoltarea orașului cât și pentru confortul locuitorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii