Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Evenimente surpiză de 1 Mai pe litoral

ro

03 Apr, 2014 16:43 2908 Marime text
Românii vor avea o vacanță prelungită de 1 mai, după ce Guvernul a declarat 2 mai, zi liberă. Turiştii sunt aşteptaţi pe litoral cu oferte atrăgătoare şi evenimente surpiză.
 
“Pregătim evenimente care să ofere atracție și bucurie turiștilor care aleg litoralul românesc pentru a veni de 1 Mai la mare, o tradițională parade a litoralului românesc care va începe din sudul litoralului către Mamaia Nord – Năvodari, va parcurge toate stațiunile. Vom avea, din nou, alături de noi mașinile de epocă, mașinile off-road, motocicliștii de la Seawolves, autobuzele supraetajate, autobuzul prietenilor Facebook, întreceri sportive simultan în toate stațiunile, spectacole seara pe plajele din Năvodari, Mamaia, Eforie, Costinești și Neptun, Mangalia”, a declarat Corina Martin preşedintele ANAT.
 
Din program nu vor lipsi lansările de lampioane, show-urile de lasere şi totodată va fi lansată versiunea oficială a filmului ce promovează staţiunea vedetă, Mamaia. Evenimentul va avea loc, pe plajă, în prezenţa a zeci de mii de turişti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii