Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Elevii și profesorii școlii Grigore Moisil din Năvodari, în vizită la Krușevo, Macedonia

ro

13 Sep, 2013 19:44 3364 Marime text
În urma înfrățirii din urmă cu doi ani dintre școala Grigore Moisil și o unitate de învăţământ din Krușevo, elevii au făcut schimb de experiență. 10 copii de la Grigore Moisil împreună cu 5 cadre didactice, dar și consilieri ai Primăriei Năvodari, au vizitat școala din Krușevo, Macedonia. Atât cadrele didactice și consilierii cât și elevii au avut posibilitatea să cunoască tradițiile și obiceiurile, dar și modul în care este organizat învățământul în această țară.
„Ieri dimineață o delegație formată din 10 elevi și 5 cadre didactice s-a întors din Macedonia, din orașul Krușevo. Delegația a participat la un schimb de experiență cu școala Nicolas Karev din Macedonia. Înfrățirea a avut loc acum doi ani, este al doilea an în care elevii noștrii au fost acolo. Ne bucurăm că Primăria Năvodari a putut să ne ajute în această înfrățire prin asigurarea transportului în Macedonia.”a afirmat Ligia Mangri, director Școală Grigore Moisil.
Primăria oraşului Năvodari împreună cu primarul Nicolae Matei au asigurat transportul spre Macedonia pentru a susţine educația și performanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii