Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV “Dorel” loveşte din nou

ro

26 Oct, 2013 18:02 2206 Marime text
“Dorel” a lovit din nou, pentru a doua oară într-o singură săptămână. O firmă care efectuează lucrări pentru o companie de cablu şi internet a spart conducta de alimentare cu apă de pe Bulevardul Ferdinand. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipe de intervenţie RAJA, care au reuşit să remedieze avaria fără ca abonaţii din zonă să fie afectaţi. În urmă cu doar câteva zile, aproape jumătate din locuitorii oraşului Constanţa au rămas fără apă potabilă după că muncitorii unei firme care lucrează la construcţia unei benzinării au avariat cu un excavator conducta magistrală de alimentare cu apă a zonei de sud. Sâmbătă, echipele RAJA au fost nevoite să intervină din nou şi au reuşit să repare avaria.
 
“Având în vedere că astăzi este o sărbătoare destul de importantă pentru toți creștinii, s-a luat decizia ca remedierea avariei să se facă cu conducta sub presiune, astfel să nu fie întreruptă furnizarea apei potabile către abonații din zonă. Firma care execută lucrările avea obligație, conform avizului eliberat de către RAJA Constanța să solicite asistența tehnică pe toată perioada derulării acestor lucrări, tocmai pentru a evita aceste situații.”, a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt SC RAJA SA.
 
Chiar şi aşa, lucrările au fost cu mult îngreunate de faptul că toată săpătura a fost realizată manual, întrucât zona este împânzită de cabluri electrice și de telefonie. Firma în cauză va suporta lucrările de reparaţii, dar şi consumul de apă pierdut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii