Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Dorel de la... DIICOT

ro

03 Oct, 2014 19:24 2045 Marime text
În urma percheziţiilor desfășurate de poliţişti pentru anihilarea contrabandiștilor de țigări, mascații trupelor speciale au făcut o gafă de proporții. Au greşit o adresă din Medgidia şi au pătruns într-o altă locuință. Familia spune că a trăit clipe de groază, după ce o echipă de mascați a dat buzna în curte.

„Când am tras zăvorul, au trântit poarta peste mine. M-au pus la pământ, m-au imobilizat, mi-au rupt degetul și au strigat la mine să nu mișc“, a povestit bărbatul, în vârstă de 57 de ani, de pe patul spitalului.

Toate acestea s-au întâmplat în timp ce soția acestuia privea înmărmurită, sub amenințarea unui pistol, cum întreaga curte îi ere percheziționată de polițiștii cu cagule.
Bărbatul povesteşte că deşi a încercat să le explice oamenilor legii că au greşit adresa nu a avut sorţi de izbândă.
„Era și un polițist din cartier de-acolo, de la noi din Medgidia, care ne cunoștea ca familie. De ce a venit la noi, la numărul 87? Pe strada Viilor sunt trei case cu numărul 87... 87 bis, 87 C... dar eu sunt singurul care am numărul pe poartă”, ne-a spus victima agresiunii mascaților.
Victima este internată la Spitalul Municipal Medgidia şi prezintă mai multe politraumatisme prin agresiune, la cap la nas, la picior, dar cel mai grav este la braţul stâng unde are un deget rupt şi urmează să i se aplice gips.
„Am de gând să fac reclamații, să merg până la Ministrul de Interne dacă e nevoie, mă duc la IML, mă duc la IPJ. Am înțeles că mascații nu erau din Medgidia, pentru că altfel făceam plângere la noi... Așa trebuie să mă duc la Constanța”, ne-a mai zis victima mascaților.
Bărbatul doreşte să meargă până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.

Sursă foto: TV Alpha Media Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii