Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Donație pentru Școala ”Grigore Moisil” din Năvodari (galerie foto)

ro

13 Mar, 2014 19:24 2371 Marime text
O frumoasă surpriză pentru Școala ”Grigore Moisil” din Năvodari. Graţie generozităţii unui mare lanţ de hipermarketuri din România, unitatea de învăţământ a primit materiale de uz şcolar pentru ca elevii să poată beneficia de educaţie pe măsură. Acțiunea s-a numit ”Investim în viitorul copiilor noștri”.
 
“Noi am primit 18 videoproiectoare, am primit 10 xerox-uri, am primit 5 multifuncționale, camere web, material didactic pentru clasele 0 – IV, pentru toții elevii din ciclul primar”, a declarat Ligia Mangri, directorul Școlii ”Grigore Moisil” din Năvodari.
 
Evenimentul a făcut parte din proiectul Fundației ”Copiii-viitorul nostru” și a avut ca scop atragerea companiilor responsabile social să investească în educație. Ca parte a acestei acțiuni, fiecare conducere a hipermarketului a avut libertatea să aleagă o unitatea de învățământ pentru a face o donație.
 
“Învățământul, în primul rând pentru că înseamnă viitorul nostru de mâine. Sunt părinte și nu pot gândi altfel și știu ce înseamnă bucuria copiilor când văd toate lucrurile frumoase, noi și sper să contribuie la un învățământ de foarte bună calitate. Mulțumesc că am avut ocazia de a veni încă o dată în sprijinul oamenilor din Năvodari”, a declarat Camelia Stanciu, directorul hipermarket-ului.
 
Atât elevii, cât și cadrele didactice au spus că aveau foarte mare nevoie de aceste materiale în unitatea de învățământ.
 
“Este un proiect extraordinar. Am să le spun celor de la lanțul de magazine care au venit cu asemenea sponsorizăre pentru școala noastră astăzi, că au făcut cea mai bună investiție. Nici nu puteau face o investiție mai bună decât în educație, o investiție care crează plus valoare, care se va întoarce în ani, în timp, înapoi în societate. Le mulțumim foarte multm, iar copiii vor fi foarte încântați să folosească aceste materiale pe care astăzi le-am primit la școală”, a declarat Elena Calcan, cadru didactic.
 
La eveniment a fost prezent și Inspectorul școlar general al ISJ Constanța, Răducu Popescu, dar și părintele Salomia din Năvodari.
 
“Orice participare în dotarea unei unități școlare, că discutăm despre videoproiectoare, copiatoare, multifuncționale, cărți, jocuri, sunt binevenite. Toate aceste dotări pe care hypermarket-ul le-a făcut în această unitate școlară, contribuie alături de efortul pe care fiecare profesor îl face în școală la o educație mai bună, la condiții complete, la un rezultat mai bun în educație”, a declarat Răducu Popescu, inspector școlar general ISJ Constanța.
 
“Iată că prin astfel de investiții, copiilor noștri le poate fi mai bine, pentru că educația și instrucția într-o școală, reprezintă de fapt, viitorul copiilor noștri”, a declarat Andrei Salomia, preot paroh la Biserica ”Buna Vestire” din Năvodari.
 
Selecția școlii ”Grigore Moisil” a fost făcută în urma unui concurs de lucrări de artă plastică și fotografie. Valoarea totală a produselor primite se ridică la 50 de milioane de lei. La finalul evenimentului, copiii au oferit și un mic spectacol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii