Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Dobrogea Karate Cup, la Constanța

ro

19 Sep, 2013 19:52 2437 Marime text
Constanța se pregătește să organizeze prima ediție a turneului Dobrogea Karate Cup, competiție națională la care și-au anunțat participarea peste 400 de sportivi din 17 cluburi, plus lotul național de juniori. În preambulul acestui eveniment, organizatorii au programat o întâlnire cu presa. Gabriel Popescu, președintele clubului organizator și-a exprimat convingerea că inițiativa sa se va bucura de un real succes.

“Avem lângă noi invitați deosebiți, pe domnul Băroiu, președintele Federației Române de Karate, domnul  Adrian Ghinea, vicepreședintele federației și pe domnul Mihai Orzan, director executiv al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Constanța. Dobrogea Cup  este la prima ediție dar vă asigurăm că vor urma și alte ediții de o amploare mai mare.  Sperăm ca, pe viitor, această  competiție să devină una internațională.” a declarat Gabriel Popescu, președinte Karate Dinamic Club.

Prezenți la Constanța pentru acest eveniment, Președintele și Vicepreședintele Federație Române de Karate, Lucian Băroiu și Adrian Ghinea i-au asigurat pe organizatori de tot sprijinul forului național.
„Pentru mine este o onoare să fiu invitat aici, la acaestă competiție.” a spus Lucian Băroiu, președinte FRK .

„Cu toate că am fost invitați aici cam târziu, am venit cu lotul național de karate juniori și U21 care se află în pregătire la Otopeni. Am considerat concursul ca o verificare în vederea participării la Campionatul Internațional de Karate din Spania.” a afirmat Adrian Ghinea, vicepreședinte FRK.

Ca de fiecare dată, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret se implică major în organizarea competiției.

„ Sunt convins că această organizare va avea o deschidere mai mare către public, mai ales că nu este o organizare clasică într-o sală de sport.” a precizat Mihai Orzan, director executiv DJTS Constanța.
Întrecerile vor avea loc sâmbătă, începând cu ora 11.00, în parcarea unui Mall din Constanța și vor dura până seara. Sunt programate întreceri la Masculin și Feminin, la toate categoriile de vârstă. Cei mai mici competitori au 5 ani, iar cei mai vârstnici 40. Se va lupta la două stiluri Kata și Kumite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii