Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Deficit de comunicare la Primăria Constanţa

ro

29 May, 2014 17:27 2164 Marime text
Realizarea unor parteneriate între autorităţile publice locale şi reprezentanţii mediului de afaceri sunt esenţiale pentru dezvoltarea eonomico-socială a comunităţilor. În cadrul emisiunii Radiografia Zilei, preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa, Iulian Gropoşilă, a declarat că, până acum, s-au încheiat parteneriate doar cu Consiliile Locale din Cernavodă şi Medgidia, la Constanţa constatând un deficit de comunicare şi lipsa unei viziuni favorabile mediului de afaceri.

„Eu nu vreau să incriminez acum pe cineva. Eu vreau să vă spun că există un deficit de comunicare mai profund în Constanța decât în celelalte localități. Ce să vă spun, că în Bucovina spiritul asociativ este mult mai dezvoltat, participarea cetățenilor la luarea deciziilor este mult mai implicată. În Ardeal lucrurile stau altfel, în Banat lucrurile stau altfel. În Oltenia și în Dobrogea se mișcă mai greu, probabil și datorită culturii, datorită faptului că noi avem o influență balcanică. Eu sunt convins că acest proces se va finaliza. Acest proces  a început acum 10 ani de zile, el va avea o finalitate mai devreme sau mai târziu.” a declarat Iulian Gropoşilă, preşedintele PIMM Constanţa.

În contextul în care am intrat într-un nou exerciţiu financiar european 2014-2020, preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa, Iulian Gropoşilă, a atenţionat că, unde nu există parteneriat public-privat, va fi mult mai dificilă atragerea de fonduri europene. În consecinţă, acesta a demarat discuţii cu Primăria Constanţa şi aşteaptă implicare şi o reacţie pozitivă în vederea derulării, pe viitor, de proiecte comune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii