Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV "Cupa Vacanței” la Năvodari

ro

18 Jul, 2014 20:26 1723 Marime text
“Cupa Vacanței” la fotbal pe plajă a debutat astăzi la Năvodari. La start s-au aliniat echipe din județul Constanța. Fără experiență, însă dornici de victorii, copiii au dat tot ce au avut mai bun.. Nu mai puțin de 12 echipe s-au aliniat la debutul “Cupei Vacanței” la fotbal pe plajă. Pe teren au intrat copii născuți în anul 2005 și 2006. Cel care modelează primii pași ai copiilor în lumea sportului rege afirmă că la acest nivel rezultatele nu sunt importante.
 
“Vreau ca elevii mei să aibă dăruire și plăcerea de a juca fotbal. Momentan, nu vreau rezultate, singurul lucru care mă interesează este gândirea lor, cum percep fotbalul cât și bucuria de a juca fotbal pe plajă.” a declarat Nicolae Tudorici, antrenorpreședinte la AS Sporting Năvodari. Formațiile vin din județul Constanța și au în componență copii din localitățile Corbu, Năvodari, Cumpăna, Mangalia dar și din municipiul Constanța.“Am făcut-o pentru copii din Năvodari, ca să prindă gustul jocului, a trofeelor.” a spus Valeriu Agache, organizatorul evenimentului.

Sâmbătă sunt programate semifinalele competiției, urmând ca duminică să aibă loc finala mică și cea mare pentru fiecare grupă de copii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii