Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Ce a declarat primarul Nicolae Matei la ieșirea din sala de judecată

ro

30 Aug, 2014 19:39 2785 Marime text
Magistrații Curții de Apel Constanța au respins azi solicitarea procurorilor DNA de arestare preventivă a primarului orașului Năvodari, Nicolae Matei. Judecătorii au considerat că edilul nu prezintă pericol social și că este mai bine ca primarul Nicolae Matei să fie cercetat în libertate, în dosarul instrumentat de către procurorii anticorupție.
 
"Mă așteptam la o astfel de decizie. Prejudiciul bombă din dosarul instrumentat de cei de la DNA nu există. Cred că nu s­au avut în vedere toate elementele atunci când s­a luat decizia reținerii. Prejudiciul este mult prea mare față de bugetul orașului, dar eu spun că nu există. Cred că, după o analiză mai aprofundată, se va face lumină. Eu sunt primul interesat să se facă lumină în acest caz. Nu voi trece o perioadă pe la Primărie, pentru că așa a decis instanța, deoarece s­a pus în discuție modalitatea de exercitare a atribuțiilor. Țin să menționez că nu am fost suspendat din funcție, dar consider că este mai bine, până voi analiza decizia instanței împreună cu avocații, să nu trec pe la Primărie. Nu am voie să părăsesc localitatea ", a declarat, la ieșirea din sala de judecată, Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • prutenu 31 Aug, 2014 00:17 daca ar citi prutenu ce a-ti scris s-ar rasuci in mormant!!! angajati si voi niste jurnalisti cu mai multe clase decat trenul daca vreti sa faci ceva... ca de aruncat cu noroi in unul sau altul asta stim toti romanii