Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Căldură în caloriferele năvodărenilor

ro

27 Oct, 2014 15:49 1845 Marime text
Odată cu răcirea bruscă a vremii, Primăria oraşului Năvodari a decis să înceapă distribuirea de agent termic către populaţia orașului.  Astfel, năvodărenii vor beneficia atât de căldură cât şi de apă caldă 24 de ore din 24.
 
“Începând de astăzi am discutat cu cei de la Midia să dea căldură și apă caldă, 24 de ore din 24, temperatura în acest moment fiind foarte scăzută. Se întrunesc și condițiile legale”, a declarat Florin Chelaru, viceprimarl orașului Năvodari.
 
Reprezentanţii Termica Distribuţie Năvodari au efectuat deja primele probe de presiune, iar instalaţiile sunt pregătite pentru  distribuţia de agent termic pentru întreg sezonul. 
 
„Noi am fost pregătiți, am încărcat instalațiile până în contoare la blocuri, unele asociații și-au umplut și instalațiile interioare. Sunt și asociații care nu vor încălzire, cei care vor își pot deschide astăzi robineții ca să-și umple instalațiile. Îi sfătuiesc pe locatari, în cazul în care apar avarii în subsoluri, să nu lase apa să curgă și să anunțe dispeceratul societății noastre”, a afirmat Gavrilă Stoian, şef secţie termoficare.
 
Locuitorii oraşului Năvodari vor beneficia în continuare de cel mai mic tarif la gigacalorie, respectiv 186 lei, preţul fiind acelaşi de nu mai puţin de 9 ani.  Ca o paralelă, cei care locuiesc în Constanţa sunt nevoiţi să platească la RADET un tarif de două ori mai mare.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii