Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Au crescut vânzările la anvelope

ro

27 Oct, 2014 17:31 1902 Marime text
Vânzările de anvelope second hand au crescut semnificativ în această perioadă. Vremea rea i-a îndemnat pe mulți dintre șoferii constănțeni să se îndrepte spre vulcanizări. Asta în condițiile în care, dacă nu au autoturismele echipate pentru sezonul rece, riscă amenzi de până la 1.800 lei.
Aproape în fiecare vulcanizare din municipiul Constanța se lucrează la foc automat. Diferența se face la preț și calitate. Vânzările insă au crescut semnificativ față de anii trecuți, indiferent de service.
“Cred că au devenit un pic mai conștienți. Este destul de aglomerat, mult mai aglomerat decât în anii anteriori”, ne-a spus Carmen Manea, administrator firmă vulcanizare
Prețurile anvelopelor second hand variază între 80 și 150 lei. Majoritate vulcanizărilor includ în acest preț montatul și echilibratul roților. Iată ce ar trebui să știe șoferii care ar putea fi prinși nepregătiți de prima ninsoare căzută în Constanța.
„Obligativitatea montării pe autovehicule a anvelopelor specifice sezonului rece nu este condiționată de o dată calendaristică, ci de starea carosabilului. Astfel, conform legii, conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă, constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 9 și 20 de puncte”, ne-a declarat agent șef adjunct Cristina Vasile, Serviciul Poliției Rutiere Constanța.
Șoferii care nu respectă recomandările polițiștilor riscă amenzi cuprinse între 810 și 1800 lei, măsura fiind însoțită și de reținerea certificatului de înmatriculare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii