Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Atenție, se oprește apa!

ro

16 Sep, 2014 22:39 1911 Marime text
 
SC RAJA SA continuă lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă. Pentru racordarea noului tronson din magistrala de alimentare cu apă, din stațiunea Mamaia, la sistemul centralizat de distribuție, mai mulți abonați din Constanța și Mamaia vor avea întreruptă furnizarea apei.

Echipele SC RAJA SA lucrează neîntrerupt pentru racordarea noului tronson din magistrala de alimentare cu apă din stațiunea Mamaia, la sistemul centralizat de distribuție. Conform planurilor, o magistrală de 10 km va fi schimbată.

„Practic, lucrările care se vor executa în această noapte și pe parcursul zilei de mâine sunt racordarea segmentului de 10 km nou montat la rețeaua existentă, în zona de intrare în stațiunea Mamaia, practic în zona puțului 0 de unde se face alimentarea pe această conductă”, a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt al SC RAJA SA.

Lucrările sunt foarte complexe și se desfășoară pe malul lacului Siutghiol. Din cauza nivelului ridicat al apei, s-au montat filtre speciale care să asigure protecția conductei. Investițiile fac parte din contractul de lucrări “Extindere Reţele apă/canal Mamaia şi înfiinţarea a 4 staţii de pompare noi – ape uzate – localitatea Constanţa”.

„Este un contract cu finanțare europeană în valoare de 20,47 milioane lei, din care societatea noastră asigură o cofinanțare de 5,86 milioane lei”, a mai spus Irina Oprea, purtător de cuvânt al SC RAJA SA.

Din cauza lucrărilor desfășurate în stațiunea Mamaia, abonații din mai multe zone vor avea întreruptă furnizarea apei, începând din 16 septembrie ora 24:00 până pe 17 septembrie, ora 16:00.Vor fi afectați abonații din zonele :Campus Universitar, Cartierul Tomis Nord, Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10, Zona Taberei de copii din Năvodari, Zona Industrială Midia, precum și toți agenții economici și unitățile militare din zonă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii