Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Adrian Zglobiu, tânărul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, va fi judecat în libertate

ro

26 May, 2014 14:43 2490 Marime text
Tânărul care l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu, week-end-ul trecut, în cadrul ceremoniei din Portul Constanța, a scăpat de arest! Procurorii constănțeni au decis ca bărbatul să fie cercetat, în stare de libertate, pentru tulburarea liniștii publice. După ore bune de audieri, Adrian Zglobiu, a ajuns, acasă.
 
Lipsit de vlagă și încă traumatizat după experiență, Adrian și-a exprimat regretul pentru fapta sa, însă nu a oferit explicații.
 
„Eu mă rog pentru iertarea păcatelor mele și ca totul să se termine cu bine. Regret ce s-a întâmplat și îmi cer scuze.” a declarat Adrian Zglobiu.
 
Procurorii constănțeni au decis ca bărbatul să fie cercetat în stare de libertate, fiind acuzat pentru tulburarea liniștii publice, infracțiune pentru care riscă, cel mult, o amendă contravențională.
 
Reamintim că incidentul care l-a adus pe bărbat în fața autorităților s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, în timpul vizitei președintelui Traian Băsescu pe bricul Mircea. Oficialul a fost scuipat în față de la o distanță foarte mică, de constănțean. Agenții SPP l-au imobilizat și l-au predat autorităților constănțene, care l-au escortat la Parchetul Tribunalului Constanța. Adrian Zglobiu a petrecut 24 de ore în arest preventiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii