Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Accident în lanț în Constanța

ro

25 Sep, 2013 10:22 3245 Marime text
Carambol rutier cu victimă, noaptea trecută, la o trecere de pietoni din zona Far! Un șofer neatent a intrat în mașinile oprite la zebră. În urma impactului, o altă mașină a fost propulsată în față și a lovit un pieton care traversa regulamentar. Accidentul s-a produs chiar pe trecerea de pietoni din apropierea Bisericii Sfânta Maria și a paralizat traficul zeci de minute pe bulevardul 1 Mai. Trei echipaje de la Ambulanță s-au deplasat la fața locului, însă la Spital a fost transportat doar pietonul lovit pe trecere. Medicii spun că acesta a fost rănit ușor.
“Am preluat o victimă stabilă, cu politraumatisme, și a fost transportată la Spital pentru investigații”, a declaratdr. Marian Beciu, medic coordonator SAJ Constanța.
Polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurători și au stabilit cine a declanșat impactul în lanț.
“Ne-am deplasat la fațaloculuiși am constatatcă a avutloc o coliziuneîntredouăautoturisme, față – spate, iarautoturismul din față a fostproiectatpetrecerea de pietoni, acroșând un pieton care traversaregulamentar”, a declarat ag.pp. Luigi Ionescu, SPR Constanța.
Chiar dacă nu poartă vina producerii carambolului rutier, șoferul care l-a acroșat pe pieton s-a ales și cu un dosar penal, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, după ce a picat etilotestul.
“După producerea accidentului, a fost testat conducătorul autoturismului, rezultatul fiind 0,53 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat”, a declaratag.pp. Luigi Ionescu, SPR Constanța.
Cât despre celălalt șofer, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii