Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:08 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV 300 de năvodăreni norocoși

ro

29 Aug, 2013 19:20 1030 Marime text
O nouă ediţie a tombolei “Ideea mea şi norocul tău”, organizată de Primăria Năvodari, a premiat alţi 300 de locuitori ai oraşului! Câştigătorii vor fi scutiţi de plata integrală a agentului termic. Singura condiţie pentru a beneficia de “premiu” este să fie la zi cu plata la întreţinere.
Proiectul „Ideea mea şi norocul tău” este unic la nivel naţional şi a fost înfiinţat de primarul Nicolae Matei în anul 2011. Acesta vrea să încurajeze abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze. Condiția de bază pentru a putea câștiga este, însă, ca năvodărenii branșați la sistemul public de încălzire și apă caldă să fie cu plata facturilor la zi.

“Vom mai face fericiți încă 300 de abonați care sunt în sistemul centralizat de încălzire. Într-o lună de vară, factura este mai mică, dar din luna octombrie vor începe facturile mari. Și așa, chiar și vara factura la apă caldă ajunge sau chiar depășește un milion de lei vechi, în funcție de consum, și acești bani contează!”, a declarat Vasile Moruzi, consilier local.
În luna august a fost organizată cea de-a 22-a ediție a tombolei. De la începutul programului şi până acum, peste 6.500 de năvodăreni au beneficiat de scutiri la plata întreţinerii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii