Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de carte la Târgul Gaudeamus

ro

13 Aug, 2013 19:51 2490 Marime text
Târgul de carte Gaudeamus din stațiunea Mamaia a fost gazda lansării unui nou volum de povești scris de celebrul actor și cântăreț Ioan Gyuri Pascu. Cartea “Aventurile lui Chilli Ramirez” se adresează copiilor de toate vârstele. Ilustrația cărții a fost realizată de însăși fiica scriitorului, Iarina Pascu, în colaborare cu o altă artistă de numai 10 ani.
“A fost foarte plăcut dar a fost și stresant pentru că a trebuit să fac totul într-un timp foarte timp, sunt totuși mulțumită de ce am realizat.” a povestit Iarina Pascu, desenator.
“E plăcut să desenezi mai ales pentru Gyuri Pascu, poveștile pe care le scrie sunt interesante și amuzante.” a spus Anastasia Soleanu, desenator.
“Aventurile lui Chilli Ramirez” conține și un CD audio în care poveștile sunt însoțite de cântecele pentru copii, interpretate chiar de Ioan Gyuri Pascu.
“Aventurile lui Chilli Ramirez a fost cartea cea mai apreciată atât de copii cât și de părinți. Conține și un CD audio în care poveștile sunt descrise și cântate de însuși Ioan Gyuri Pascu.” a declarat Daniela Marin, editor.
Ioan Gyuri Pascu este un muzician și un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 și de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues, reggae. A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers, Pacific.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii