Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gaze naturale în tot orașul

ro

10 Jun, 2014 19:56 3829 Marime text
Orașul Năvodari a încheiat un parteneriat prin care rețeaua de distribuție de gaze naturale va fi extinsă. Până în 2015, întregul oraș va fi racordat la reţeaua de gaze naturale.

„Primăria Năvodari se va ocupa de executarea șanțurilor, iar cei de la Congaz vin cu conducta și se vor ocupa de montarea ei. Este vorba în primă fază despre 3.000 de metri liniari de conducte și sperăm ca în toamna acestui an să putem începe lucrările”, ne-a declarat Florin Chelaru, viceprimar orașul Năvodari.

Oamenii sunt bucuroşi că reţeaua de gaze va fi extinsă, pe străzile Ceferistului, Constanței, Petroliștilor, Albinelor, Nuferilor și Locomotivei. De asemenea, se vor bucura de gaze naturale și năvodărenii care locuiesc pe strada Trestiei, pe Aleea Plopilor și Arțarului.

„E mai multă curățenie. E adevărat că se scumpește, dar consum și eu cât mă tine pensia”, ne-a spus o pensionară.
„Este mai curat cu gaz, pentru sobele noastre, decât cu lemne. Eu mă uit la nașa mea la Constanța. Ea are sobele și aragazul pe gaz și plătește mai puțin”, a ținut să precizeze o doamnă de vârsta a doua.
„Este foarte bine pentru orașul Năvodari. Ne-ar ajunge mult mai ieftin decât energia termică”, ne-a zis un bărbat.
„Stau la parter și poate mă costă mai ieftin. Aș dori să vină, ar fi o mare bucurie. Acum, dacă rămân fără butelie, unde mă duce eu, ca pensionară? Așa gazul îl am tot timpul”, ne-a transmis o bătrână.

Cel mai probabil, anul viitor toți năvodărenii vor putea fi racordați la rețeaua de distribuție. În total, rețeaua necesită 5.000 de metri liniari de conducte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii