Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Filiala județeană a Alianței Creștin Liberale, gata de luptă

ro

22 Aug, 2014 19:27 1874 Marime text
Situația aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, criza economică și lipsa de interes asupra patrimoniului românesc au fost câteva dintre subiectele la care au facut referire liderii locali ai Alianței Creștin Liberale filiala Constanța. Cu toate aceste probleme nerezolvate, Alianța se pregătește cu pași repezi de campanie. 
Christian Gigi Chiru, Gheorghe Dragomir şi Dănuţ Culeţu s-au prezentat astăzi pentru prima dată în această formulă. Sau mai pe scurt Alianța Creștin Liberală Constanța. Dragomir și-a exprimat nemulțumirea cu privire la reabilitarea și punerea în valoare a Cetății Histria. Acesta a spus că de mai bine de un secol nimeni nu a mai făcut nimic pentru finanțarea acestui monument istoric.   

„Aniversăm 100 de ani de la descoperirea Histriei. Este cel mai dezastruos an, din punct de vedere financiar, pentru acest sit arheologic de mare importanță”, a declarat Gheorghe Dragomir, co-președinte ACL Constanța.
De cealaltă parte, Gigi Chiru este indignat de modul în care este ocolit aeroportul Mihail Kogălniceanu, în detrimentul aerodromului de la Tuzla. În circumstanțele în care, aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, trece printr-o serioasă criză financiară, privind întreținerea, dezvoltare și exploatarea sa.

„Uitându-mă pe acest subiect am constatat nenumărate încălcări ale legii și ale legislației europene și asta numai din dorința de a transforma aeroportul Tuzla într-un operator internațional de transport aerian”, a afirmat  Christian Gigi Chiru, co-președinte ACL Constanța.

Una peste alta, alegerile prezidențiale se aproprie. Așa că, Dragomir a ținut să mai menționeze odată care este situația de la PNL. Este bine cunoscut faptul, că PNL-ul, cel puțin la nivelul județului Constanța, își îndreaptă atenția spre Klaus Iohannis, un „om de temut, care inspiră frică”, conform spuselor lui Dragomir.

La finalul ședinței, întrebat dacă mai este supărat pe Emil Boc, Gigi Chiru, a răspuns scurt și răspicat.

„Nu putem să tolerăm un sabotaj din interiorul partidului, chiar dacă este exercitat de fostul președinte al partidului și fostul prim-ministru al României”, a conchis Christian Gigi Chiru, co-președinte ACL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii