Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Costea, din Năvodari, a primit cea mai bună veste în prag de sărbători (video)

ro

07 May, 2013 09:29 2555 Marime text
În urma analizelor efectuate la clinica privată Regina Maria, din Constanţa, care s-a alăturat campaniei „Litoral TV învie speranţa”, medicii au stabilit că Mihăiţă nu este bolnav nici de cancer, nici de leucemie.

Că speranţa moare ultima, s-a convins marţi şi Stănuţa Costea care nu şi-a putut stăpâni lacrimile de bucurie la aflarea veştii că băiatul ei nu este condamnat la moarte.

Mihăiţă are un chist epididimal la testicul şi urmează să fie consultat de un medic pediatru.

Şi mezina familiei Creţu, Bianca a fost declarată clinic sănătoasă.

După ce au răsuflat uşurate la aflarea veştii că cei mici nu au probleme grave de sănătate, Costea Stănuţa şi Creţu Aurelia au ajuns şi ele în postura de paciente. Din păcate, veştile nu au fost tocmai îmbucurătoare, pentru cele două femei, asupra cărora grijile şi lipsa banilor şi-au pus amprenta. Aurelia Creţu a fost diagnosticată cu traheobronşită şi hipercolesterolemie, urmând să i se efectueze un examen pneumologic. Până atunci medicul i-a prescris un tratament.

Stresul după pierderea băiatului cel mare dar şi grijile pentru starea de sănătate a celui mic i-au deteriorat starea de sănătate Stănuţei Costea. Aceasta a fost diagnosticată cu diabet zaharat, obezitate de gradul 2 şi TGP mărit. La fel ca şi în cazul Aureliei Creţu, Stănuţa Costea are nevoie de tratament.

În total, opt dintre membrii familiilor incluse în campania „Litoral TV învie speranţa” au beneficiat de investigaţii amănunţite gratuite la clinica Regina Maria.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu

Sursa: tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii