Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drum între Constanța și Năvodari

ro

29 Jul, 2014 20:24 2087 Marime text
Cordonul rutier ce face legătura între orașul Năvodari și stațiunea Mamaia se află în plin proces de modernizare. Peste doar câteva luni, drumul va avea patru benzi de circulație, va dispune de o pasarelă pietonală, benzi pentru bicicliști și sensuri giratorii prevăzute cu fântâni arteziene.

Se lucrează la foc automat pentru ca drumul dintre Mamaia și Năvodari să fie gata la timp. Ceea ce la un moment dat părea doar o promisiune a început deja să prindă contur.

„La acest moment se lucrează în forță. Vreau să spun că eu consider că undeva la  40-50% din drum este finalizat. Așteptăm cu interes și pasarela să o vedem cum arată.”, a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

Potrivit constructorului, proiectul ar putea fi finalizat la sfârșitul acestui an, însă viceprimarul orașului Năvodari este ceva mai realist.

„Cred că undeva, anul viitor în martie- aprilie putem să spunem că va fi gata.”, a afirmat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

În proiect este inclusă şi construirea a sute de locuri de parcare iluminate cu panouri fotovoltaice. Valoarea proiectului este de aproape 60 de milioane lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii