Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crește gradul de confort pentru Săgeata!

ro

07 Aug, 2013 15:30 2038 Marime text
Săgeata Năvodari are din această săptămână un autocar ultra modern, pentru deplasări. Odată cu promovarea în prima ligă, dotările clubului Săgeata Năvodari sunt la un alt standard. Din această săptămână, echipa dobrogeană beneficiază de un autocar ultramodern, care dispune de toate facilitățile necesare unei echipe cu pretenții. Managerul general al clubului, Aurelian Babuțan, consideră firească achiziționarea unui astfel de mijloc de transport.
“Eu zic că sunt lucruri normale care ar trebui să aibă fiecare echipă. Din păcate, până acum la Năvodari închiriam [...] dar fiind în prima ligă trebuie să ținem pasul cu [...] cei cu care ne confruntăm și eu zic că sunt lucruri normale și nu am făcut nimic în plus [...] un autocar care e necesar oricărei echipe de prima ligă”, a declarat managerul general al Săgeții Năvodari,  Aurelian Babuțan.
Autocarul a fost achiziționat din Spania și joi va fi inscripționat în culorile clubului dobrogean. Prima deplasare a echipei cu noua bijuterie se va efectua sâmbătă, la Constanța, pentru meciul cu ASC Poli Timișoara, de la ora 21.30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii