Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:37 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confruntarea antrenorilor

ro

21 Jul, 2013 12:55 930 Marime text
În meciul dintre Săgeata Năvodari și Gaz Metan Mediaș, pe băncile celor două combatante au stat doi antrenori tineri aflați la început de carieră. Ei fac parte din categoria lupilor tineri, dornici de afirmare în această meserie plină de riscuri. La final mulțumit era doar tehnicianul gazdelor, Tibor Selymes. Echipa sa a câștigat cu 1-0, iar cele trei puncte sunt extrem de importante pentru moralul jucătorilor.

„A fost un debut cu dreptul, dar a fost un meci foarte greu, eu zic că echipa a jucat bine, am fost foarte bine organizați, surprins un pic că am putut să alergăm chiar 90 de minute, în condițiile în care am avut doar trei săptămâni la dispoziție. Eu zic că echipa a stat bine fizic. Sunt foarte bucuros că am reușit să luăm cele trei puncte, pentru că noi suntem o echipă care vrem să evităm retrogradarea, și orice punct contează. Vrem să luăm puncte, pentru că acum avem un culoar bun și o să vină și vremuri mai grele. Eu sper ca echipa să aibă aceeași atitudine pe care am avut-o la acest meci, fizic o să stăm mai bine, sunt convins, și sper să fim la fel de bine organizați cum am fost acum”, a declarat Tibor Selymes.

De partea cealaltă Cristi Dulca s-a arătat deranjat de maniera în care jucătorii săi au abordat acest joc.
„Felicit echipa din Năvodari pentru victorie. Și-au dorit mai mult din câte am văzut această victorie. Noi nu avem nicio scuză, chiar dacă ne-au lipsit atâția jucători – 4 suspendați, cei doi care au plecat. N-a fost ușor pentru echipă că am jucat doar cu un mijlocaș, nu am avut niciun atacant în lot. Pe mine m-a supărat, în anumite momente, atitudinea jucătorilor, și cu toții suntem vinovați de această înfrângere, până la urmă. N-am fost foarte concentrați pe finalizare și am fost taxați. Ăsta-i fotbalul”, a spus Cristi Dulca, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș.
Dincolo de amărăciunea eșecului sau bucuria victoriei, cei doi foși internaționali au știut să trateze cu decență momentul și să poarte un dialog civilizat cu jurnaliștii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii