Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit pe A2

ro

23 Aug, 2013 11:50 3977 Marime text
Accident șocant, noaptea trecută, pe Autostrada Soarelui! O tânără din București a murit strivită, pe locul din dreapta al unei dubițe, după ce prietenul acesteia, care se afla la volan, a intrat cu viteză într-un TIR parcat pe banda de urgență. Bărbatul a îmbrățișat trupul neînsuflețit ore în sir şi nu le-a permis autorităţilor să ia cadavrul iubitei de pe şoseaua însângerată.

Tragedia s-a produs la kilometrul 177 pe Autostrada Soarelui, în dreptul orașului Medgidia.  Singurul martor al scenelor de coșmar este șoferul de TIR implicat în accident. Celălalt conducător auto nu s-a dezlipit, nici măcar pentru o clipă, de lângă cadavrul iubitei lui și nu a lăsat pe nimeni să se apropie.

„Eu am scos mașina cât am putut pe dreapta și nu am avut triunghiul reflectorizant, am semnalizat-o cu o vestă refelectorizantă și cu luminile mașinii. Dormeam în momentul impactului. Am auzit o izbitură puternică în spate, iar când m-am trezit am văzut nenorocirea. Nu știam practic ce s-a întâmplat, pentru că mașina e cumva oblic, a venit de pe banda 1, 2 […] nu știu ce s-a întâmplat, că dacă ar fi mers paralel cu mine, trecea pe lângă remorcă, pe lângă TIR”, a declarat Şerban Florea, șoferul TIR-ului.

În urma impactului devastator, tânăra care se afla pe locul din dreapta în dubița cu numere de București a fost strivită între fiare. Pompierii de la Descarcerare abia au reușit să o scoată, însă a fost mult prea târziu. Medicii nu au mai putut face nimic.

„Intervenția celor de la Descarcerare a fost grea, ținând cont de impact. A fost destul de greu de scos victima, dar a fost scoasăși s-a constatat decesul”, a declarat maior Dan Matache, cmd.Detașamentul de Pompieri Cernavodă.

Nimeni nu știe cum a fost posibil ca dubița să intre în plin în spatele mastodontului, care era parcat și semnalizat corespunzător, pe banda de urgență. Polițiștii sunt cei care vor trebui să stabilească modul în care s-a produs accidentul de circulație și cine poartă vina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii