Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia o fi cu noroc? Primarul din Lumina mire la 56 de ani! Dumitru Chiru şi-a oficilizat relaţia cu Magdalena!

ro

21 Jul, 2013 14:15 8559 Marime text
Primarul Dumitru Chiru şi-a oficializat relaţia cu tânăra Magdalena. Mireasa, a treia, are 36 de ani şi în ziua nunţii a purtat o combinaţie de alb si auriu care s-a asortat perfect cu machiajul şi restul ţinutei. Ginerica a îmbrăcat o cămaşă albă cu butoni asortaţi şi pantalon negru. La petrecerea care s-a desfăşurat pe domeniul primarului de la Sibioara au participat doar apropiaţi, puţin peste 200 de persoane. Printre invitaţi, viceprimarul comunei împreuna cu soţia, angajaţi de la primărie, fratele primarului, senatorul Gigi Chiru care a venit împreună cu soţia, una dintre fiicele edilului din prima căsătorie iar din partea miresei - mama, sora şi cumnatul. Ceilalţi invitaţi au fost prieteni sau apropiaţi, angajaţi ai edilului. La eveniment nu a fost invitat niciun coleg primar şi nici şefii de la PSD ai primarului. Atât căsătoria civilă cât şi cea religioasă au avut loc la biserica din satul Sibioara iar petrecerea la fosta anexă de partid, devenită proprietatea edilului, în suprafaţă de 14 hectare.
 
Culoarea petrecerii a fost violetul!
 
Surse care au participat la petrecerea mirilor ne-au dezvăluit din culisele evenimentului. Culoarea petrecerii a fost predominant violetul. Lebedele şi răţuştele au completat atmosfera de pe marginea ghiolului de la fostul Grup Social Sibioara. Petrecerea a fost pigmentată de o formaţie iar repertoriul ales a fost muzica anilor 80. Darul a mers după buzunarul fiecăruia!
 
Ordef „transparent” şi tort de şarlotă din căpşuni!
 
Oaspeţii ne-au povestit că ordeful din meniu n-a fost tocmai consistent ci mai degrabă „transparent”! Din fericire, petrecăreţii nu au rămas flămânzi pentru că a urmat şi celelalte feluri de mâncare –peşte, sărmăluţe şi friptura de două feluri cu cartofi! Tortul a fost delicios, dintr-o şarlotă din căpşuni, uşor şi răcoros. La capitolul băutură, Chiru a vrut să fie mai catolic decât papa. La mese a curs apa, plată sau minerală iar vinul şi alcoolul scump au fost cu porţia.
 
Primarul Chiru, rezervat în declaraţii!
 
Deşi cârcotaşii spun că relaţia primarului de la Lumina cu frumoasa Magdalena nu ar fi una de lungă durată, edilul spune că sâmbătă n-a făcut decât să legalizeze o relaţie care durează de 20 de ani! Se pare că la eveniment ar fi participat şi un fost iubit al miresei, cu care aceasta ar fi trăit o lungă perioadă. „Nu plecăm în nicio lună de miere, mâine (n.r. luni) voi fi la primărie. Nu am făcut decât să legalizăm o relaţie veche doar cu prietenii”, a declarat Dumitru Chiru. Primarul care are două fete din prima căsătorie cu Lenuţa spune că nu mai este vremea de făcut copii!
 
Fratele senator le doreşte să fie fericiţi!
 
Senatorul Gigi Chiru a participat la fericitul eveniment împreuna cu soţia, Violeta. Foarte eleganţi cei doi au dansat toată seara. Contactat telefonic, Gigi Chiru a precizat că le doreşte celor doi miri să fie fericiţi! „Ce pot să le urez decât fericire şi cred că sunt aşa, eu aşa i-am perceput. În rest, ce să vă spun, am petrecut foarte frumos”, ne-a spus senatorul PDL.
 
Fostele doamne Chiru nu au vrut să comenteze!
 
Am încercat să le contactăm şi pe fostele doamne Chiru, două la număr. Niciunele nu au dorit să comenteze evenimentul, precizând că nu le interesează viaţa fostului lor soţ! Cu prima soţie, Lenuţa, primarul Chiru are două fete iar cu celei de-a doua deşi nu a avut copii, i-a lăsat mare parte din avere, pe care acum o administrează fiica fostei neveste şi soţul acesteia.
 
Urmează şi o petrecere cu activul de partid?!
 
Sursele noastre ne-au precizat că va urma curând şi o petrecere cu activul de partid, probabil în aceeaşi locaţie, însă deocamdată nu a fost stabilită data acesteia. Acestea fiind spuse, noi încălecăm pe o şa şi le urăm mirilor „Casă de Piatră”!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii