Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va amintiti de Morgan-ul de zahar al lui Mazare?! Natalia Petrovici va invita la Chocolitious

ro

19 Dec, 2009 02:11 8072 Marime text

cap_3.jpgNatalia Petrovici, artista care transformă pasta de zahăr în torturi de poveste, inaugurează, astăzi, bistroul-patiserie Chocolitious.

Locul în care veţi găsi minuni de zahăr se află pe strada Ecaterina Varga la numărul 17. Astăzi, între orele 15.00 şi 19.00, Natalia vă aşteaptă la o gustare şi un pahar de şampanie pentru a sărbători deschiderea singurului local din oraş în care veţi găsi ciocolată proaspăt făcută, prăjituri, biscuiţi şi tarte de toate felurile, gândite, preparate şi servite cu tot dragul. Chocolitious va funcţiona în fiecare zi, între orele 8.00 şi 23.00 şi va oferi, pe lângă vitrina de dulciuri şi produse de patiserie pregătite proaspăt din ingrediente naturale, un fel de dulap al bunicii care face bunătăţi pentru nepoţi, şi spaţiul intim, cu doar 20 de locuri, al bistroului. „Spaţiul pe care îl oferim este unic în Constanţa. Am invitat la inaugurare oameni pentru care eu am făcut torturi şi cu care sunt foarte fericită că am rămas în relaţii de prietenie", a declarat Natalia Petrovici, cea care a făcut tortul în formă de Morgan pe care primarul Radu Mazăre l-a primit cadou de ziua sa de naştere.

{mos_ri:natalia,torturi,tor mazare,Chocolitious} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex 10 Dec, 2010 07:38 demolarile din judetul constanta ale ministresei udrea sunt legale? binenteles ca nu ! cind au fost facute si cind a facut udrea licitatia pentru firma demolatoare? (diferenta este de 5 luni )