Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriza marca Isis....televiziuanea ISIS

ro

03 Dec, 2010 16:10 2630 Marime text

header_1.jpgCum se face mai bine de o luna de cand nu am mai intrat pe forum...rusine mie...imi accept orice critice....iata ca ieri am avut cea mai placuta surpriza....Am aflat ca Isis are televiziune online ...Cum am aflat cum am inceput sa imprasti vestea la toti cunoscutii....Asa ca am zis sa pun si pe blog...ca de e de-a mea...

Si iata ce este si ce vrea IsisTV....

Televiziunea online este o nouă formă de televiziune care s-a lansat odată cu dezvoltarea internetului. Într-o eră în care nu ne putem lipsi de un format electronic, informaţia capătă valoare atunci când este însoţită de imagini. Marea diferenţă, dintre un post tv din reţeaua de cablu şi un altul căruia îi tastezi 3 de w înainte, este că informaţia nu dispare niciodată, având oricând posibilitatea să o reciteşti sau să o vezi. ISIS TV face mai mult decât atât pentru tine! Te ajută să pătrunzi într-o lume în care femeia este cel mai important personaj, iar pentru ca povestea să aibă un final fericit, ISIS TV are grijă de sănătatea ta. Te ajută să îţi cunoşti corpul, să previ cele mai neplăcute afecţiuni din sfera genitală, să te tratezi atunci când ai probleme. Şi pentru că o femeie se simte cu adevărat împlinită atunci când devine mamică, ISIS TV este alături de tine şi te ajută să zâmbeşti la finalul celor 9 luni de sarcină. Timidă, îngrijorată, speriată, pesimistă, oricum ai fi, specialiştii noştri te vor face să uiţi de griji. Naşterea va deveni momentul cel mai preţios din viaţa ta şi a partenerului. Ai încredere în oamenii care au conceput acest proiect atunci când au înţeles cât de sănătoasă te menţine Informaţia, Susţinerea, Imaginea, şi Siguranţa.


Ce îşi propune ISIS TV

ISIS TV îşi propune să promoveze sănătatea pe Internet şi să fie un dicţionar medical pentru femei. Prima televiziune care le este dedicată va oferi necesarul de informaţii astfel încât niciun simptom sau afecţiune nu va mai fi un lucru necunoscut. Marele avantaj al unei televiziuni on line este libertatea de exprimare în materie de imagine. Pentru că în televiziune există regulamente stricte impuse de Consililul Naţional al Audiovizualului, cele mai importante lucruri din medicină, mai ales, fie nu sunt dezvăluite, fie sunt acoperite cu imagini înceţoşate. Ei bine, ISIS TV iti arată tot ceea trebuie şi vrei să vezi, printr-un continut video diversificat permanent.

Intra aici sa vezi despre ce vorbesc http://www.isistv.ro/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii