Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când se anunță noul președinte al Curții de Apel Constanța

ro

08 Aug, 2022 14:14 1755 Marime text


Emoții mari în rândul judecătorilor cu privire la concursul pentru funcțiile de conducere din instanțe, printre posturile puse la bătaie de Consiliul Superior al Magistraturii fiind și cel de președinte al Curții de Apel Constanța, funcție pentru care s-au înscris patru magistrați.

Secția pentru Judecători a CSM a anunțat că va valida în ședința de vineri, 12 august 2022, rezultatele concursului.

Amintim, la finele săptămânii trecute, CSM a publicat, în format anonimizat, rezulttele testării scrise privind managementul, comunicarea și

Se menționa în rezultatele oficiale că a fost acordată o notă de 10 unui candidat, în timp ce cea mai mică notă a fost 6.80, obținută de patru candidați.

Totodată, din cei 64 de candidați înscriși pentru diferitele posturi de conducere la instanțele din toată țara, au lipsit 14.

La Constanța, pentru funcție de președinte al Curții de Apel s-au înscris actualul președinte delegat, magistratul Alina Gabriela Jurubiță, vicepreședintele Claudiu Iulian Răpeanu, fostul președinte Gabriel Sandu Lefter, dar și judecătorul Răzvan Anghel, membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor CdA.

Totodată, în cadrul aceluiași concurs s-a înscris și magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului.

După validarea rezultatelor concursului, va fi anunțat numele noului președinte al Curții de Apel Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii