Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Actorul Steven Michael Quezada din Breaking Bad candidează la alegerile locale

ro

22 Jul, 2015 15:52 1714 Marime text
 
Actorul Steven Michael Quezada, care în 'Breaking Bad' a interpretat rolul agentului Steven Gómez 'Gomie' și-a anunțat marți candidatura la alegerile locale din Albuquerque, capitala comitatului Bernalillo (New Mexico, SUA), unde se petrece acțiunea popularului serial, relatează EFE, titrat de stiripesurse.ro.

Alegerile sunt programate pentru 2016, iar Quezada are alți trei contracandidați la un loc în County Commission. În ultimii ani, agentul Steven Gómez 'Gomie' din 'Breaking Bad' a ocupat mai multe posturi publice din domeniul educației în Albuquerque, orașul său natal și capitala comitatului Bernalillo.

Educația și planificarea urbană sunt prioritățile lui Quezada, care preconizează prin inițiativele sale să țină tinerii departe de criminalitate. El vrea să schimbe imaginea orașului Albuquerque, popularizată negativ în 'Breaking Bad' și unde 'Gomie' interpretează rolul unui polițist hispanic al agenției de luptă împotriva drogurilor (Drugs Enforcement Agency, DEA), se mai arată pe stiripesurse.ro.

Comitatul Bernalillo are unul din indicii cei mai ridicați de sărăcie și 80 % din populație de origine hispanică. New Mexico este statul cu cel mai mare procent de populație hispanică din SUA, circa 47% potrivit ultimului recensământ din 2012, potrivitstiripesurse.ro.

Articol complet pe stiripesurse.ro
sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii