Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece jucători de la echipa mare au jucat pentru Viitorul II în Cupa României

ro

31 Jul, 2015 00:00 2666 Marime text
FC Viitorul II a folosit zece jucători de la prima echipă în meciul din faza a doua a Cupei României, câştigat cu 3-0 (Cristian Gavra 23, 26, Florin Cioablă 62) contra echipei Înainte Modelu. Cei zece au fost Arpad Tordai, Ionuţ Puţanu, Constantin Mişelăricu, Ciprian Perju, Dragoş Nedelcu, Carlo Casap, Ionuţ Vînă, Cristian Gavra, Florinel Coman şi Bogdan Mitache.

„A fost un meci bun pentru noi. Principalul obiectiv a fost să ne calificăm şi am reuşit aceasta foarte uşor. Sperăm să ajungem cât mai departe în Cupă. În faza următoare, aş prefera Delta Tulcea, că e o echipă cu care ne-am mai întâlnit. Pentru noi, cei care venim de la echipa mare, partidele la formaţia secundă sunt foarte importante. Avem nevoie de jocuri în picioare şi de continuitate“, a declarat Ionuţ Puţanu.

Florin Cioablă a revenit în această vară la FC Viitorul după expirarea împrumutului la Şoimii Pâncota. Atacantul Viitorului nu a putut evolua prea mult pentru echipa arădeană în returul sezonului precedent din cauza unei accidentări suferite la ligamentele genunchiului. Cioablă s-a refăcut, iar disputa de Cupă a fost primul său meci oficial după accidentare. Revenirea a fost de bun augur. Intrat la pauză, Florin a punctat în minutul 62 pentru 3-0.

„Mă bucur că am revenit pe teren. A fost primul meci oficial după o accidentare foarte gravă. Am şi înscris şi vreau să-mi ajut colegii să ajungem cât mai departe în Cupa României. De la meci la meci, ne întâlnim cu adversari mai puternici, dar tragem din greu, ne pregătim foarte bine. Sper să revin şi în lotul echipei mari“, a spus Florin Cioablă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii