Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alte transferuri - Vlad Achim și Victor Râmniceanu FC Viitorul întâlneşte astăzi Gornik Zabrze

ro

01 Jul, 2015 00:00 2623 Marime text
Echipa de Liga 1 FC Viitorul susţine, astăzi, al treilea meci amical în cantonamentul din Polonia. 

Jucătorii pregătiţi de Gheorghe Hagi vor întâlni formaţia Gornik Zabrze, care a încheiat pe locul 7 ediţia precedentă a primei ligi poloneze. Partida este programată de la 11.00 (o oră mai târziu în România), pe terenul central al bazei de pregătire de la Opalenica.

Lotul s-a completat

Atât FC Viitorul, cât şi Gornik Zabrze sunt cantonate la Hotel Remes Sport & Spa. Lotul Viitorului s-a completat cu jucătorii Ionuţ Puţanu, Răzvan Marin şi Ciprian Perju, care au evoluat în barajul de promovare în Liga a III-a, câştigat de FC Viitorul II în faţa Granitului Babadag cu scorul general de 7-1 (2-0 şi 5-1). În Polonia, FC Viitorul a participat şi la turneul internaţional organizat de clubul Piast Gliwice, întrecere pe care a încheiat-o pe locul trei, după ce a învins în finala mică Piast Gliwice, scor 1-0 (Ianis Hagi 11). În meciul de deschidere, echipa constănţeană fusese învinsă cu 2-1 de suedezii de la Prespa Malmo. Înaintea startului finalei mici, organizatorii au pregătit o ceremonie de premiere, în cadrul căreia Gheorghe Hagi a primit trofeul „Football king of Romania“.

Achiziții de la Ceahlăul și de la Chiajna 

FC Viitorul a reușit alte două transferuri, obținând semnătura mijlocașului Vlad Achim și a portarului Victor Râmniceanu. Vlad Achim a evoluat în ultimii șapte ani pentru Ceahlăul Piatra Neamț, iar în sezonul precedent a evoluat în 20 de întâlniri, reușind șase goluri și patru assist-uri. Victor Râmniceanu vine de la Condordia Chiajna, formație pentru care a apărat în 15 meciuri în campionatul recent încheiat. Achim și Râmniceanu au sosit luni seară în cantonamentul Viitorului de la Opalenica, iar de ieri au intrat în programul echipei. În afara lui Achim și Râmniceanu, FC Viitorul i-a mai transferat în această vară pe Aurelian Chițu, Florin Cernat, Constantin Mișelăricu, Ioan Filip, Ciprian Vasilache, Adnan Aganovic, Cristian Ganea și Cristian Munteanu.

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii