Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul a încheiat stagiul din Antalya cu o remiză

ro

05 Feb, 2013 23:06 1451 Marime text
viitorul_amical.jpgUltimul meci susținut de FC Viitorul în stagiul de pregătire din Antalya, ieri, cu ACS Poli Timișoara (locul doi în Liga a II-a, seria secundă), s-a încheiat la egalitate, 0-0. Echipa constănțeană a început meciul în alcătuirea: Șerban - Țâru, Puțanu, L. Turcu, Târnovan, Vaștag, Lazăr, Nikolov, Tănase, Rusu, Mitriță. Au mai jucat: Albu, Dică și Larie.

În prima parte, fiecare dintre cele două echipe a avut câte o situație importantă de gol. Primii au ratat timișorenii, prin Szekely, la a cărui lovitură de cap, din minutul 10, a intervenit foarte bine Șerban. În minutul 27, Lazăr a tras tare de la 25 m, dar și celălalt portar, Coca, a fost la post, scoțând de sub transversală. În minutul 61, și Târnovan și-a încercat șansa cu un șut de la 20 m, însă goal-keeper-ul bănățean, Kirev (înlocuitorul lui Coca), a scos de la vinclu. ACS Poli a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 72, însă Dina nu a putut să-l învingă din careu pe Șerban, care a respins spectaculos în corner șutul puternic al timișoreanului. Ultima ocazie a partidei i-a aparținut Viitorului, dar Dică a trimis puțin pe lângă poartă de la marginea careului.

Viitorul nu a putut folosi în acest meci 11 jucători: Aurelian Chițu (convocat la echipa națională a României), Denis Alibec (revenit în țară după ce a jucat contra Poloniei), Alexandru Buzbuchi, Mihai Bălașa, Romario Benzar, Alin Cârstocea, Alin Toșca, Cristian Gavra (toți prezenți la lotul de tineret), Claudiu Herea, Sebastian Mladen și Vasilică Cristocea (accidentați).

Astăzi, echipa constănțeană revine în țară, urmând a se întoarce însă în Antalya pentru al doilea cantonament din această iarnă (11 - 22 februarie). În Turcia, Viitorul a mai susținut trei meciuri amicale, cu echipe de primă ligă: 0-0 cu FK Rad Belgrad (Serbia, locul cinci), 2-2 cu RNK Split (Croația, locul șase) și 1-2 cu FC Hradec Kralove (Cehia, locul 13).

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii