Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie categorică Viitorul Fântânele a eliminat SSC Farul Constanţa din Cupa României

ro

27 Jun, 2017 21:29 6707 Marime text
Campioana Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, echipă proaspăt promovată în Liga a 3-a, a fost eliminată astăzi din faza judeţeană a Cupei României, ediţia 2017/2018.

Formaţia pregătită de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic) a jucat în semifinalele competiţiei pe terenul vicecampioanei Ligii a 4-a, Viitorul Fântânele, care s-a impus categoric, cu 4-1 (Rusu 10, Ciobanu 20, M. Oancea 55, Măciucă 80 / Răvoiu 70).

Misiunea echipei din Fântânele a fost simplificată de faptul că SSC Farul a avut multe absenţe, din pricina indisponibilităţilor fiind nevoie ca antrenorul Ion Barbu (40 de ani) să joace titular, ca atacant, în condiţiile în care el s-a consacrat ca jucător în postura de fundaş central!

SSC Farul a început meciul cu: Istrate - Ţăranu, Răvoiu, Bumbac, Iacob - Meleandră, Vl. Suciu, Măgureanu, Ergut - I. Florea, I. Barbu. Au mai evoluat Mândră, Matei şi Tagare.

„Ne pare rău că nu am mers mai departe, dar am avut multe absenţe. Folosind mai mulţi tineri, din pricina indisponibilităţilor, am vrut să-i vedem la joc, în perspectiva Ligii a 3-a, dacă ne putem baza pe ei“, a spus Ion Barbu.

Echipa de start a Viitorului Fântânele (antrenor, Adrian Foamete) a fost: Puia - Butcaru, Rusu, Mihăilă, Lupu - Dincă, V. Oancea, M. Oancea, Măciucă - Ciobanu, T. Halep. Au mai evoluat Ghiţă şi Şt. Orleanu.  

„A fost o partidă foarte frumoasă, peste nivelul Ligii a 4-a, ca şi celelalte  meciuri dintre noi şi SSC Farul din campionatul trecut. Acum însă noi n-am mai ratat aşa mult. Felicităm SSC Farul pentru promovare şi îi urăm să facă o figură frumoasă la Liga a 3-a.  În continuare, obiectivul nostru e câştigarea etapei locale a Cupei României (n.r. în finală, Viitorul va întâlni CS Eforie), iar din sezonul viitor al Ligii a 4-a promit că vom avea o echipă şi mai frumoasă la Fântânele, unde avem o bază sportivă deosebită şi beneficiem de sprijinul comunităţii şi al autorităţilor locale, toată lumea având planuri măreţe“, a spus Adrian Foamete.

Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii