Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deschide sezonul competiţional Triatlonul Fără Asfalt traversează rezervaţiile naturale de pe litoral

ro

07 May, 2015 00:00 1734 Marime text
Ediția a şasea a Triatlonului Fără Asfalt, competiție premium dedicată pasionaților de înot, ciclism și alergare, deschide sezonul competițional din România, pe data de 30 mai. Traseul triatlonului traversează rezervațiile naturale 2 Mai - Vama Veche și Hagieni - Albești și este primul eveniment din circuitele „140 de bătăi pe minut“ ale Federației Române de Triatlon (FRTRI). 
 
„Pe 30 mai, în weekend-ul prelungit de Rusalii, dăm startul celui de-al șaselea triatlon Fără Asfalt Intersport la mare. Competiția este deja una cu tradiție și se regăsește în calendarul celor mai buni sportivi de triatlon din România, atrăgând în același timp și sportivii amatori. Este un eveniment atât pentru cei care s-au antrenat susținut, cât și pentru cei care preferă o tură interesantă în natură“, a declarat Tudor Vlad, inițiatorul proiectului „Fără Asfalt“.

„Intenția noastră este ca, prin «Fără Asfalt», precum și prin celelalte concursuri din circuitele «140 de bătăi pe minut», să le oferim citadinilor pasionați de mișcare ocazia să descopere zone naturale frumoase, într-un cadru organizat, sigur și într-o atmosferă de sărbătoare. Participarea la «Fără Asfalt» nu înseamnă doar competiție, ci presupune totodată participarea la un eveniment complet, o altfel de petrecere cu premii și muzică live“, a adăugat Tudor Vlad.
 
Evenimentul se adresează atât celor pasionați de triatlon, cât și celor care practică una dintre probele triatlonului. Aceștia pot participa la concurs în echipe de ștafetă. Cei 800 de concurenți de anul acesta vor porni în competiție la ora 9.30, cu proba de înot de 1.000 m în Rezervația Marină 2 Mai - Vama Veche, vor continua cu proba de bicicletă de 32 km în rezervația naturală Hagieni - Albești și cu opt km de alergare pe plaja și faleza Rezervației Marine 2 Mai - Vama Veche. Înscrierile la competiția din acest an se încheie pe 22 mai și pot fi făcute aici: http://www.faraasfalt.ro/formular-de-inscriere-pentru-triatlon/.
 
Triatlonul Fără Asfalt face parte din circuitul celor șapte evenimente Cross Triathlon (off road) ale FRTRI și este primul dintre cele 12 evenimente din calendarul FRTRI (de off road și de șosea) incluse în programul „140 de bătăi pe minut“, prin intermediul căruia este promovat un stil de viaţă echilibrat, cu sprijinul Fundației eMAG.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii